Global Wines & Spirits s.r.o.
Václavské nám. 53
110 00 Praha 1
www.sierratequila.cz
www.global-wines.cz
marketing@global-spirits.cz





Sierra Tequila - Sierra Tequila Reposado získává svoji jedinečně jemnou chuť stařením v dubových sudech








Jacopo Poli Moscato



Jacopo Poli Moscato
Tato Grappa je destilována z matolin odrůdy Moscato. Zvláštní líbivý, lehce nasládlý a aromatický chuťový zážitek. Excelentní destilát s muškátovým charakterem a dlouhotrvajícím závěrem. Servírujeme při teplotě 10–15 °C.




Jacopo Poli Barilli di Sassicaia



Jacopo Poli Barilli di Sassicaia
Specialita palírny Jacopo Poli. Grappa z hroznů legendárního vinařství Sassicaia. Spojení nejlepšího výrobce Grappy a slavného vinaře. Několik let zrání v allierském dubu dává jemně zakulacenou Grapu s dlouhým dozvukem. Mimořádně zdařilé dílo!




Jacopo Poli Grappa Sarpa di Poli



Jacopo Poli Grappa Sarpa di Poli
Slovo Sarpa znamená v benátském dialektu matoliny. Tato suchá Grappa se destiluje ze 60% z odrůdy Merlot a ze 40% Cabernet Sauvignon. Je označena fialovým uzávěrem. Palírna dodnes používá systém historických uzávěrů láhví. Podáváme při teplotě 10–15 °C. Při dané kvalitě skvělá cena.




Jacopo Poli Grappa Sarpa Barrique di Poli



Jacopo Poli Grappa Sarpa Barrique di Poli
Tato grappa se vyrábí v odrůdovém složení 60% Merlot a 40% Cabernet Sauvignon. Po destilaci zraje 4 roky v 225 litrových dřevěných sudech. Má jasnou, zlatavě žlutou barvu. Aromatická vůně s tóny exotického ovoce, citrusových plodů, lékořice a vanilky. Plná a teplá chuť s kořenitými tóny. Doporučujeme podávat při teplotě 18 až 20°C v malých sklenicích tulipánového tvaru. Vhodné jako digestiv nebo s doutníkem.




Jacopo Poli Grappa Po di Poli Morbida



Jacopo Poli Grappa Po di Poli Morbida
Výrazně aromatická, svůdná a lehce nasládlá Grappa s muškátovým charakterem. Vyniká bohatým buketem, jemnou strukturou a dlouhotrvajícím závěrem. Překrásně čerstvá a jemně destilovaná z hroznů Moscato z regionu Colli Euganei. Je označena žlutým uzávěrem a servírujeme ji při teplotě 10–15 °C.




Jacopo Poli Grappa Bassano Classica



Jacopo Poli Grappa Bassano Classica
Matolina na výrobu této Grappy je směsí červených odrůd z místního regionu. Destiluje se nekontinuálně v měděných kotlích v malých dávkách, bez dalšího staření. Má aroma páleného dřeva, kakaa a kávy, ale také jablek, kdoule a sušené švestky. Výrazná a harmonická chuť s dlouhým koncem. Podávejte o teplotě 18-20°C v tulipánových sklenicích.




Grappa Paganini



Grappa Paganini
Grappa je pálenka z vinných matolin (slupky z hroznů, které zbydou při výrobě vína) a patří k Itálii jako pivo do Čech. Téměř každé jídlo je zakončeno tímto digestivem. Paganini je klasická grappa s jemným aroma zralých hroznů a kořenitou chutí s tóny zralých fíků. Vyzkoušejte italskou pálenku nesoucí jméno slavného houslového virtuóza, která je ve své kategorii dobrou hodnotou za peníze. Zajímavá láhev o obsahu 0,5 litru.